Om Petrotest

Petrotest AS er et uavhengig privateid oppdrags laboratorium med spesialisering innen:

Analyse og karakteristikk av oljeprodukter, kompatibilitetstesting av pakninger og deler til prosessutstyr, karakteristikk av bituminøse bindemidler til veidekker, kjemikalietesting.

Som et uavhengig laboratorium er vi svært tilpasningsdyktige i forhold til det enkelte analysebehov. Vi kan skreddersy analysepakker til næringslivet og til privatpersoner.

Trykk “kontakt oss” knappen i menyen og vi er i personlig kontakt med deg i løpet av kort tid.

Petrotest teamet:

DSC_0024 (2)

Elizabeth Sørensen, Daglig leder.  B.Sc.

Elizabeth har en Bachelor of Science i analytisk kjemi fra University of North Carolina at Chapel Hill, USA. Ytterligere påbygging innenfor analytisk kjemi og miljøkjemi ved Universitet i Oslo.

Hun besitter mange års analytisk erfaring fra jobber ved: Pronova Biopharma, Slagentangen Oljeraffineri, Geco Petroleum Laboratory

 

Jon L. Sørensen, Kjemi Ingeniør.

Jon er Ingeniør fra Østfold Ingeniørhøgskole (ØIH). Ytterligere påbygging innenfor analytisk kjemi og miljøkjemi ved Universitet i Oslo. Senere videreutdanning innenfor Industriell Miljøteknologi ved Høyskolen i Telemark (Siv.Ing.)

Han besitter mange års Ingeniør erfaring fra jobber ved: Intertek Westlab, Schlumberger, Geco Petroleum Laboratory, Baroid. Jon har jobbet mye med offsh. lab.

 

Anne Røgeberg

Anne Røgeberg, Laboratorie Tekniker.

Anne er faglaborant kjemi/prosess, med teknisk tilleggsutdannelse til næringsmiddeltekniker og senere påbygging i analytisk kjemi og mikrobiologi ved Høgskolen i Nord Trøndelag.

Hun besitter lang analytisk erfaring fra laboratorie jobber ved: Pronova Biopharma, Grans bryggeri, DENJA fabrikker.

 

Petrotest ble etablert i 1982 av Anders Didriksen, som en videreføring av Fina Laboratoriet. Han har drevet selskapet frem til 2012 og har i disse 30 årene videreutviklet selskapet. Elisabeth Sørensen ble ansatt i selskapet i juli 2012 som kjemiker.

Petrotest ble i 2012 overtatt 100% av Elizabeth Sørensen.  I april 2013 relokaliserte selskapet til større og mer hensiktsmessige lokaler i Sandefjord. Instrumentpark og analysetilbudet ble styrket med ny-investeringer. I 2017 Overtok Jon L. Sørensen 50% eierandel i Petrotest AS

Selskapet har nå 3 ansatte.

Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Petrotest AS ,  org.no: NO 932607697 MVA